Hitman World of Assassination bundelt trio aan Hitman-games

Ontwikkelaar IO Interactive gaat een drastische wijziging doorvoeren aan Hitman 3. De game gaat vanaf 26 januari door het leven als Hitman World of Assassination en krijgt er Hitman 1 en 2 bij.

Dat is vooral goed nieuws voor gamers die Hitman 3 al in hun bezit hebben. Zij krijgen vanaf 26 januari, ongeacht het platform, toegang tot Hitman 1 én 2. Wie vanaf dan Hitman 3 wil aanschaffen, zal meteen het volledige bedrag van zo’n 70 euro moeten neertellen.

Als je alle DLC wil voor Hitman 2 en 3 ben je verplicht om het zogenaamde Deluxe Pack aan te schaffen voor zo’n 30 euro. Losse DLC is vanaf 26 januari niet meer te koop. Hetzelfde geldt voor Hitman 1 en 2. Beide games zullen enkel nog te koop zijn als onderdeel van Hitman World of Assassination.

Op die manier wil men bij IO Interactive naar eigen zeggen de aankoop van Hitman-games een pak overzichtelijker maken voor nieuwe geïnteresseerden. Ik zie het persoonlijk meer als upsell. Ik zou dus niet al te lang meer twijfelen om Hitman 3 aan te schaffen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.