Beelden gelekt van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED-model 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Het is niet gebruikelijk dat er van Nintendo-producten of games vroegtijdig zaken naar buiten worden gebracht. Toch lijkt het erop dat er beelden zijn opgedoken van een speciaal The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch OLED-model.

Via Twitter deelde gebruiker Pixelpar enkele foto’s die genomen lijken te zijn in een fabriek of magazijn waar de speciale OLED-modellen zijn opgeslagen.

Op de foto’s zien we naast de doos ook het speciale dockingstation en de prachtige joy-cons die uitgevoerd zijn in het goud. Alle onderdelen bevatten de typische symbolen en tekens van de Zelda-franchise.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is vanaf 12 mei 2023 verkrijgbaar, exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.