fbpx

Check de nieuwe S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl gameplaytrailer

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

Het is al even angstvallig stil rondom S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Da’s niet geheel onverwacht aangezien de Oekraïnse ontwikkelaar GSC Game World het allesbehalve makkelijk heeft door de Russische invasie.

Toch krijgen we op de valreep van 2022 nog wat nieuwe gameplaybeelden voorgeschoteld van deze veelbelovende én sfeervolle game. Het is de Amerikaanse website IGN die met de primeur mocht gaan lopen.

Stalker 2 verschijnt eerst drie maanden exclusief op Xbox Series X|S, pc en Game Pass, waarna het ook beschikbaar kan komen op PlayStation 5. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: