fbpx

Epic Games geeft als laatste game Dishonored – Definitive Edition weg

Iedereen weet intussen al wel dat de Epic Games Store elke dag een gratis game weggeeft en dit tijdens de periode van 16 tot en met 29 december. Dat betekent dus dat we vandaag aan de laatste game zijn toegekomen. En het is er eentje dat kan tellen.

Vanaf nu kan je tot en met 5 januari 16:59 uur Belgische tijd Dishonored – Definitive Edition helemaal gratis claimen. Eerder gaf Epic Games onder andere Death Stranding en Mortal Shell cadeau. Naast Dishonored – Definitive Edition kan je ook Eximius: Seize the Frontline aan jouw bibliotheek toevoegen. Beide games worden op 5 januari 17:00 uur Belgische tijd vervangen door Kerbal Space Program en Shadow Tactics – Aiko’s Choice.

De Epic Games Store keert vanaf heden dus terug naar het gekende systeem waarin ze elke week op donderdag één of twee games weggeven.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d