Eerste aflevering The Last of Us houdt ons bijna anderhalf uur zoet

The Last of Us

Het is nagelbijten tot 16 januari wanneer de allereerste aflevering van The Last of Us te zien zal zijn op Streamz.

Dankzij een bericht van HBO Latino weten we nu hoeveel tijd we die dag moeten vrijhouden om ons te laten meeslepen met het verhaal van Joel en Ellie.

Omdat de eerste aflevering een samensmelting is geworden van de initiële eerste twee afleveringen, komt de totale kijktijd op 1u25 te liggen. Best pittig! Al wil dit natuurlijk ook zeggen dat de serie nu ‘slechts’ negen afleveringen telt.

Ga jij The Last of Us bekijken? Laat het ons weten!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.