De Final Fantasy Pixel Remaster-serie komt in lente 2023 naar PS4 en Switch

Final Fantasy VI 6 Pixel Remaster

Square Enix maakt bekend dat de Final Fantasy pixel remaster-serie in de lente van 2023 verschijnt voor de PS4 en Nintendo Switch.

De pixel remaster-serie levert alle magie van de originelen, verrijkt met quality-of-life-verbeteringen, zonder afbreuk te doen aan het retro-design van deze meesterwerken.
 
De digitale versies van alle zes titels in de Final Fantasy pixel remaster-serie, Final Fantasy I tot en met Final Fantasy VI, kunnen apart of als bundel aangeschaft worden. De nieuwe, fysieke versie van Final Fantasy I-VI Pixel Remaster -FF35th Anniversary Edition- biedt het volgende:

  • Final Fantasy I-VI Collection. 
  • Anniversary Edition-doos met goodies.
  • Een speciale gamehoes met lenticulaire druk.
  • Een dubbel-elpee met opnieuw gearrangeerde game-muziek en exclusief artwork van Kazuko Shibuya. 
  • Een exclusief artboek met character pixel art van Final Fantasy.
  • Acht gestileerde pixel art-personage-figuurtjes in doorzichtige verpakking.

De Final Fantasy I-VI Pixel Remaster -FF35th Anniversary Edition- is exclusief verkrijgbaar via de Square Enix Store. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)