Wolfenstein: The New Order is nu gratis in de Epic Games Store

Ook deze periode vallen er weer heel wat gratis games te scoren in de Epic Games Store. Vandaag is dat er eentje die kan tellen, namelijk Wolfenstein: The New Order.

Wolfenstein: The New Order is het eerste deel van MachineGames’ Wolfenstein-trilogie.

Bethesda’s Wolfenstein stuurt spelers door Europa op een persoonlijke missie om de nazi-oorlogsmachine ten val te brengen. Met de hulp van een kleine groep verzetsstrijders infiltreer je in hun zwaarst bewaakte faciliteiten, vecht je tegen hightech nazi-legioenen en neem je de controle over superwapens.

Tot 17u vandaag kan je deze game gratis binnenhalen via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)