Claim nu vier gratis avatars van Death Stranding 2 voor PlayStation-consoles

Death Stranding 2

Het was een van de grootste aankondigingen tijdens The Game Awards een dikke twee weken geleden: Kojima werkt aan een vervolg op Death Stranding!

Om dat te vieren deelt de brave man nu ook al wat lekkers uit aan alle Death Stranding- én PlayStation-fans. Zij kunnen namelijk gratis en voor niks vier coole avatars downloaden met daarop telkens een variatie op de iconische BB Pod.

Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar de PlayStation Store en daar de code EHNA-6MNB-PGL5 invullen. Daarna is het enkel nog kiezen welke van de vier je als je nieuwe avatar instelt.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer Death Stranding 2 uit komt voor PlayStation 5. Het coole is wel dat de Nederlandse ontwikkelstudio Guerilla Games mee helpt met de ontwikkeling.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.