PlayStation exclusive Project: The Perceiver toont 40 minuten gameplay

Fans van games als  Ghost of Tsushima (de spelwereld) en Sekiro: Shadows Die Twice (de combat) kunnen we bij deze al een heads up geven: hou deze game in de gaten.

Project: The Perceiver is een Chinese open-wereld actiegame die in ontwikkeling is bij PaperGames en 17ZHE Studio.

Het spel verschijnt op PS4 en PS5, maar een releasedatum is er nog niet. Ook doen er wat geruchten de ronde dat deze titel ook naar pc zou komen, maar nogmaals dat is niet bevestigd.

Kijk en geniet van deze trailer en plaats hem dan meteen op je verlanglijstje, net zoals wij gedaan hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)