High on Life is het populairste spel op Xbox Game Pass voor consoles én pc

Xbox Game Pass heeft zo zijn vele voordelen. Eentje daarvan is dat je games gaat spelen die je misschien niet zou aankopen of gewoon eens wilt proberen. Zoals High on Life bijvoorbeeld.

En dat werpt zo zijn vruchten af want High on Life is op dit moment het populairste spel op Xbox Game Pass, en dat zowel op consoles als op pc.

Het laat hiermee titels als Star Wars: The Skywalker Saga, FIFA 22 en Rainbow Six Siege ver achter zich. Ook de exclusives zoals Minecraft, Forza Horizon 5, Halo Infinite en Sea of Thieves moeten onderdoen voor deze vuilgebekte titel.

Het thema is trouwens ook best funny: De mensheid wordt bedreigd door een buitenaards kartel dat hen als drugs wil gebruiken. Het is aan jou om Garmantuous en zijn bende te redden en de wereld te redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)