Henry Cavill pakt de hoofdrol in Warhammer 40.000-serie op Amazon Prime

Warhammer 40.000

De wereld van onze auron_sagara stortte gisteren als een kaartenhuisje in elkaar. Toen raakte het nieuws bekend dat Henry Cavill niet langer in de blauwe spandex zal kruipen als Superman.

Eerder maakte de Britse acteur ook al bekend dat hij niet langer de hoofdrol zal vertolken in de populaire Netflix-serie The Witcher. Waarom hij die beslissing nam, was niet meteen bekend. Al komt daar met het nieuws dat vandaag via  Eurogamer en The Hollywood Reporter naar buiten kwam verandering in.

Als grote liefhebber van Warhammer 40.000 gaat hij namelijk bij Amazon Prime aan de slag als Executive Producer van een nieuwe televisieserie gebaseerd op dit immens populaire tabletop game. Daarnaast gaat hij ook de hoofdrol vertolken in diezelfde serie.

Veel meer is er op dit moment niet geweten. Maar de eigenaar van Warhammer, Games Workshop, gaf tegenover Eurogamer wel toe dat ze een overeenkomst hebben met Henry Cavill en Amazon om nog een pak meer films en series gebaseerd op Warhammer te ontwikkelen.

Nog even geduld en we kunnen allemaal een abonnement nemen bij Amazon Prime!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.