Nintendo Switch Online bevat nu vier nieuwe SEGA Mega Drive-games

Nintendo Switch Online SEGA Mega Drive December 2022

Als je liefhebber bent van klassieke games én je hebt een Nintendo Switch in huis, dan zou je eigenlijk ook een abonnement op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket moeten hebben.

Hiermee kan je klassieke NES- en SNES-games spelen, maar ook N64- en SEGA Mega Drive-games.

Aan de collectie van deze laatste console heeft Nintendo nu vier nieuwe games toegevoegd:

  • Alien Storm
  • Columns
  • Golden Axe 2
  • Virtua Fighter 2

Met Virtua Fighter 2 krijg je een meer dan uitstekende fighting gamevoorgeschoteld. Columns is dan weer een fijne puzzelgame, terwijl je tot slot je 2D-actiehart sneller kan laten slaan met Alien Storm én het fantastische Golden Axe 2.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.