Guerilla Games werkt officieel aan online co-op game in het Horizon universum

Horizon Forbidden West

Er wachten mooie tijden voor alle fans van Horizon. Eerst krijgen we Horizon Call of the Mountain voorgeschoteld als PS VR2 launch-game en in april komt er een uitbreiding van Horzion Forbidden West. En hier houdt het niet op.

Er is een online co-op game in het Horizon Universum in de maak. Dit nieuws werd officieel door Guerilla Games bekendgemaakt via Twitter. Ze zijn bij de ontwikkelaar namelijk op zoek naar heel wat mensen om hun team te versterken.

‘Sluit je aan bij Guerilla in Amsterdam terwijl we werken aan de uitbreiding van de wereld van Horizon. Het is een spannende tijd om je bij ons aan te sluiten! We hebben veel openstaande vacatures op verschillende afdelingen. Bekijk ze op onze website en solliciteer vandaag nog!’.

Verder luidt het bericht: ‘We gaan door met het creëren van epische solo-avonturen voor Aloy. Maar er is meer. Een nieuw intern team ontwikkelt een apart online project dat zich afspeelt in het universum van Horizon. Met een nieuwe cast van personages en een unieke gestileerde look, kunnen vrienden samen de majestueuze wildernis van Horizon verkennen’.

Wij zijn alvast heel benieuwd wat dat gaat opleveren!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.