Horizon Forbidden West wordt met uitbreiding Burning Shores een stuk groter

Horizon Forbidden West Burning Shores

Goed nieuws wie zich de afgelopen maanden helemaal heeft uitgeleefd met Horizon Forbidden West. Praga noemde deze game al een grootse speeltuin in zijn review en die speeltuin wordt volgend jaar een stuk groter.

Aloy trekt in deze uitbreiding naar de Burning Shores, dat vroeger bekend was als Los Angeles, dat onder de Tenakth Clan Lands ligt. Veel is er nog niet bekend over het verhaal, alleen dat het zich na het verhaal van Forbidden West afspeelt.

Opvallend is dat ontwikkelaar Guerrilla Games ervoor gekozen heeft om deze uitbreiding enkel naar de PlayStation 5 te brengen. Wie een PS4 in huis heeft staan, is er dus aan voor de moeite.

Horizon Forbidden West: Burning Shores staat momenteel in de planning om te releasen op 19 april 2023.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.