Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 49 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Een nieuw en waarschijnlijk berekoud weekend… Brrrrrrrr… Ideaal om me thuis op te sluiten en onder een dekentje verder te spelen met The Devil In Me. Momenteel leeft mijn voltallige crew nog, en dat wil ik graag zo houden tot op het einde. Maar of me dat lukken zal, dat is een andere zaak natuurlijk.

Qua series heb ik gezien dat Willow gestart is op Disney Plus en daar ben ik wel benieuwd naar om eerlijk te zijn. Ik heb namelijk ooit de film gezien en ben benieuwd hoe ze dat vertaald hebben naar een serie. Doet me altijd wat denken aan The Lord of the Rings om de een of andere reden trouwens.


RoMa

Mijn avontuur met The Callisto Protocol bereikt z’n absolute conclusie, al kijk ik al uit naar m’n tweede playthrough. Voor een Dead Space-fan als mezelf is dit gewoon een zeer goede horrorrit.

Ik duik ook opnieuw in Far Cry 6 met de DLC Lost Between Worlds. Het wordt enorm trippy op Yara nadat een invasie van aliens alles in chaos gooit. M’n review van deze story expansion lees je spoedig bij ons.

In FIFA 23 onderneem ik verwoede pogingen om de online world cup te winnen. Ik raakte al 5x tot de finale, maar verloor evenveel keer. Twee keer op penalty’s, wat een tristesse. Om te bekomen switch ik van sport en amuseer ik me met Session: Skate Sim.


auron_sagara

Het weekend komt als geroepen, want ik ben een gebroken man na het nieuws dat Henry Cavill de cape van Superman niet meer gaat aantrekken. Ik ben het dan ook aan mezelf verplicht om Man of Steel nogmaals te bekijken.

Op gamevlak heb ik me nog 1 doel voor 2022 opgelegd. Koste wat kost Death Stranding Director’s Cut uitspelen. Aangezien ik voorlopig geen reviews meer op het programma heb staan gaat de volledige aandacht naar deze nog steeds fantastische game. Tussendoortjes als Fortnite, Warzone 2.0 en misschien wagen we ons met ons team in Call of Duty Modern Warfare 2 wel eens aan de Special Ops missies. Aansluitend het uittesten van de eerste raid.


Jim

Dit weekend ga ik mij uitgebreid storten op Call of Duty Modern Warfare II aangezien het dubbel XP weekend is en ik de Battle Pass zo goed als 100 procent voltooid heb.

Nu we eindelijk de knoop doorgehakt hebben welke tegels we in de living gaan leggen kan ik me zaterdag ook focussen op Ghost of Tsushima. Voor het zoveelste weekend op rij vink ik elk vraagteken op de map af en kom ik dichter tegen het einde van de game.

Zondag trotseer ik ’s ochtends de kou om nog eens een ritje te gaan rijden op de dijken van Klein-Brabant. Nadien maak ik me op voor de WK-finale waarin we hopelijk Messi de trofee in de lucht zien steken. Vamos!


High_LordWolnir

Geen excuses meer! Ik ga ein-de-lijk aan The Witcher-games beginnen en meer bepaald aan The Witcher 2: Assassins of Kings. Twee weken geleden kreeg ik van mijn beste vriend voor mijn verjaardag The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition cadeau. Met de komst van de next-gen-update eerder deze week, is het dan ook het ideale moment om eindelijk aan deze geweldige franchise te beginnen. Aan het eerste deel waag ik mij niet omdat deze game veel te gedateerd is. Hiervan komt er in de nabije toekomst overigens toch een remake. Op naar meer dan 200 uur aan gameplay!

Ook mogen de nodige potjes Call of Duty: Modern Warfare II en Fortnite niet ontbreken. Niet alleen om de volledige Battle Pass binnen te lijven maar ook omdat ik me nog steeds enorm weet te amuseren met beide games.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.