The Dawning keert vandaag terug in Destiny 2: Season of the Seraph

Vandaag keert The Dawning terug naar Destiny 2. Eva Levante is terug in de Toren en helpt spelers om koekjes te bakken met twijfelachtige ingrediënten. The Dawning is een gratis in-game-evenement en duurt tot 2 januari.

Nieuw dit jaar in The Dawning is de Event Card. Spelers kunnen beloningen vrijspelen door uitdagingen te voltooien.

De Event Card bevat onder andere een embleem, een shader en een Exotic Ghost. Het is voor spelers ook mogelijk om de Event Card te upgraden met Silver. Ze krijgen dan de kans om een extra Exotic Ghost, een Exotic Sparrow, een nieuwe emote en meer vrij te spelen. Guardians die nog een stap verder willen gaan, kunnen door alle Event Card-uitdagingen te voltooien de Seal en titel ‘Star Baker’ vrijspelen. 

Daarnaast kan iedereen de nieuwe Legendary Pulse Rifle, Stay Frosty PR7 verdienen en zijn er cosmetics met een Dawning-thema verkrijgbaar in de Eververse Store, waaronder nieuwe armor-sets voor elke klasse.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)