Overwatch 2’s Winter Wonderland-event is gestart

De feestdagen staan voor de deur en ook koning Winter is geland. Hoog tijd voor de kleppers om uit te pakken met feestelijke events. Ook in Overwatch 2 kunnen we genieten van een pak feestelijke en winterse extra’s.

Vanaf nu tot 4 januari kun je meedoen aan speciale arcade speltypen zoals Freeze Thaw Elimination, Yeti Hunter, Snowball Deathmatch en Mei’s Snowball Offensive.

Voltooi winterse uitdagingen naast deze limited-time modi om weapon charms, spelersiconen, sprays en meer te verdienen, waaronder de Ice Queen Epic Brigitte-skin.

We hebben een aantal ijskoude arcade modi voor Winter Wonderland van dit jaar! De eerste is Mei’s Snowball Offensive, waarin Mei niet langer een stroom vorst of ijspegels afvuurt, maar sneeuwballen afvuurt om haar tegenstanders direct uit te schakelen in een 6v6 Elimination of een 8-speler FFA Deathmatch ruleset.

Vervolgens is er Mei’s Yeti Hunt, een unieke 5v1 raid-boss brawl. Een Yeti steelt voedsel uit het plaatselijke dorp en het is aan het team van vijf Mei spelers om vallen te zetten en de op hol geslagen Yeti te bevriezen, maar wees voorzichtig! Als hij te veel vlees steelt, wordt hij razend en kan hij gemakkelijk het vijandelijke team wegvagen. Verspreid je zorgvuldig, zet je vallen en vang de Yeti!

Freezethaw Elimination tot slot is Overwatch 2’s versie van freeze tag, waarbij het doel is om alle tegenstanders te bevriezen door ze uit te schakelen en tegelijkertijd je eigen teamgenoten terug in het spel te krijgen door ze te ontdooien. Geen enkel spel is ooit echt compleet als je er niet voor zorgt dat al je tegenstanders tot op het bot worden afgekoeld in deze snelle eliminatiegame.

Log van 20 december tot 4 januari in op Overwatch 2 om een wreath weapon charm en het 2023 Celebration Hat spelersicoon te ontvangen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)