Star Wars Jedi: Surivor krijgt machtige Collector’s Edition

Games kopen is een dure hobby, zeker als je een verzamelaar bent. Tegenwoordig is er de mogelijkheid om een Collector’s Edition aan te kopen van de games die je wilt. Dit is ook het geval bij Star Wars Jedi: Survivor.

De Collector’s Edition van Star Wars Jedi: Survivor zal gerealiseerd worden door uitgever EA en Limited Run Games. Wat mag men eigenlijk verwachten van deze verzameleditie van de game?

In een stevig uitziende Collector’s Box zit het volgende:

  • Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Edition
  • Certificaat van authenticiteit
  • Steelbook Case
  • Heft van Cal Kestis’ Lightsaber (kling apart verkrijgbaar)

Wat voor mij persoonlijk uit het oog springt is het heft van de Lightsaber. Deze zou ook functioneel zijn met licht -en geluidseffecten. Let wel op!! Het lichtgevende blade van het zwaard zou je nog apart moeten bijkopen. Deze keuze hiervan is een beetje raar, want de Collector’s Edition kost al 299,99 dollar.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.