Speel nu The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition in volle glorie op next-gen

Vandaag is het feest voor alle The Witcher-fans met een PS5, pc of Xbox Series X| in huis. Vanaf vandaag is namelijk de gratis next-gen upgrade beschikbaar. Je kan met andere woorden genieten van de avonturen van Geralt met alle toeters en bellen.

Gebruikmakend van de kracht van next-gen hardware, komt de bijgewerkte versie van CD PROJEKT RED’s trilogie afsluitende role-playing epos als gratis download voor bezitters van de originele release van het spel, met een grote verscheidenheid aan visuele en prestatieverbeteringen.

Deze omvatten realtime ray tracing voor pc, Performance en Ray Tracing-modi op PlayStation 5 en Xbox Series X, en Performance en Quality-modi op Xbox Series S, ondersteuning voor DLSS op pc en AMD FidelityFX Super Resolution op alle next-gen platforms, snellere laadtijden en meer.

Verder introduceert de next-gen versie toevoegingen op het gebied van content en levenskwaliteit: items en quest geïnspireerd op de The Witcher Netflix show, nieuwe camera opties, quick Sign casting, Photo Mode, cross-platform progressie, map en UI tweaks, een selectie van community-created mods geïntegreerd in de ervaring – naast vele andere.

De Complete Edition komt ook met alle eerder uitgebrachte content voor The Witcher 3: Wild Hunt – de bekroonde Hearts of Stone & Blood and Wine uitbreidingen, evenals 16 stuks extra content.

De PlayStation 4- en Xbox One-versies van The Witcher 3: Wild Hunt hebben vandaag ook een nieuwe update gekregen. Deze introduceert een selectie van de talrijke toevoegingen aan de levenskwaliteit die naar next gen komen – meer informatie is te vinden in de officiële patch notes. Het komt ook met alle nieuwe content geïnspireerd door Netflix’s The Witcher – nieuwe zwaarden en armor voor Geralt, alternatieve looks voor Dandelion en Nilfgaardian armor, evenals een gloednieuwe quest. Deze update komt op een later tijdstip ook naar Nintendo Switch.

De next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition is beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Gamers die eerder een versie van de titel hebben gekocht voor PlayStation 4, Xbox One en pc kunnen via een update gratis upgraden naar de next-gen update. Een speciale next-gen release voor het spel is ook digitaal te koop via de PlayStation Store en Microsoft Store, met een disc-versie die op een later tijdstip uitkomt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)