fbpx

Ghostface toont zich voor het eerst in teaser trailer van Scream 6

De terugkeer van Ghostface heeft niet lang op zich laten wachten. Scream 5 (oftewel gewoon Scream) verscheen begin dit jaar in de cinemazalen. Op 10 maart 2023 zal het vervolg in première gaan.

Zelf ben ik grote fan van de Scream-films. Scream 5 werd meer dan terecht als positief onthaald. De teaser trailer van Scream 6 doet mij alvast enorm uitkijken naar de nieuwste film uit de serie.

In de trailer zien we heel wat bekende gezichten uit de vorige film terug waaronder Jenna Ortega, die momenteel wereldberoemd is door haar rol als Wednesday Addams. De trailer speelt zich af in een metrotoestel in het bruisende New York. Ergens in de stad vindt een halloweenfeestje plaats waardoor heel wat mensen verkleed in de metro zitten. De ideale gelegenheid voor Ghostface om slachtoffers te maken.

Scream 6 zal net zoals zijn voorganger geregisseerd worden door het duo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: