Star Wars: The Old Republic Showdown on Ruhnuk-uitbreiding is nu live

BioWare en EA hebben de volgende grote update uitgebracht voor de MMORPG Star Wars: The Old Republic, namelijk Game Update 7.2: Showdown on Ruhnuk. 

Deze update introduceert de gloednieuwe Star Wars-planeet Ruhnuk met nieuwe verhaalcontent en Daily Area. Ook is er een nieuwe World Boss, verschillende in-game-verbeteringen, een verbeterde user interface (waaronder een modus voor kleurenblinden), PvP-vernieuwing (inclusief een nieuwe 4v4-map) en enkele uitbreidingen en veranderingen op het gebied van Gear Progression.

Een overzicht van Game Update 7.2 is hieronder te vinden:

Nieuwe content:

  • Verhaaloverzicht: Mandalore the Avenger, geboren Shae Vizla, is op zoek naar de belangrijkste uitvalsbasis van de malafide Mandalorian Heta Kol, die haar naar Ruhnuk heeft geleid: een mysterieuze planeet in het centrum van een elektrische nevel.
  • Een nieuwe planeet: Ruhnuk, een gloednieuwe planeet in Star Wars die niemand ooit eerder heeft gezien. De planeet is droog en dor, maar heeft vele rivierdalen die het woestijnachtige landschap doorsnijden.
  • Daily Area: Het nieuwe verhaal laat spelers de troepen van Mandalore bijstaan in de nasleep van de hoofdverhaalmissie, waarbij ze meer te weten komen over wat belangrijk is voor de Mandalorians onder Shae Vizla’s bevel. Spelers helpen bij het opsporen van een van de meedogenloze volgelingen van Field Marshal Heta Kol, terwijl hij geheime experimenten uitvoert.

Verbeteringen spelersinterface en spelervaring:

  • In Game Update 7.2 worden diverse verbeteringen aangebracht in de spelersinterface en de spelervaring, waaronder de mogelijkheid om meerdere items te deconstrueren en te verwijderen. Daarnaast staat de introductie van een nieuwe modus voor kleurenblinden en een nieuwe pop-outkaart voor de stroomlijning van het zoeken van paden centraal. Verwacht daarnaast nog meer verbeteringen in de gebruikersinterface en de gebruikersinterface.

Vernieuwing PvP en nieuwe PvP-map:

  • Het vernieuwde PvP beschikt over twee wachtrijen: 4v4 en 8v8. Dit zorgt voor evenwichtigere matches en snellere matchmaking. Spelers kunnen nu ook meedoen als groepen met 8 spelers en beloningen verzilveren via een nieuw seizoensgebonden beloningenpad. Ook kunnen zij de strijd aangaan op een nieuwe 4v4-map: Onderon Palatial Ruins.

Updates voor Gear Progression:

  • Spelers kunnen nu sterkere uitrusting krijgen, dankzij de verhoging van upgradebare item ratings en de verhoging van de Power Floor. Hierdoor hebben nieuwe spelers minder tijd nodig om hun achterstand in te halen en mee te doen aan endgame-activiteiten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)