Shipment keert terug naar Modern Warfare 2 maar niet zoals je verwacht

Shipment, Nuketown, Das Haus en Shoot House zijn mijn favoriete mappen in Call of Duty. No shit, no camping, gewoon lekker knallen op een kleine map. Ik ben dan dan ook blij dat Shipment terugkeert naar Modern Warfare 2, maar met één grote en belangrijke tactische wijziging…

En eentje waar de fans van de map waarschijnlijk niet blij mee gaan zijn. Hier komt ie: je zal NIET meer op de containers kunnen kruipen om je tegenstanders van boven af te belagen.

Dit nieuws werd ook bevestigd door het bekende Call of Duty-kanaal CharlieIntel. Deze tweette ook over de verandering via Twitter.

Modern Warfare 2’s Shipment keert terug op 14 december als onderdeel van Modern Warfare 2 Season 1 Reloaded.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)