Dit zijn de verschillende releasedata van Hogwarts Legacy

U leest het goed, de langverwachte titel krijgt verschillende releasedata en zal pas later in 2023 op de oudere generatie consoles verschijnen.

Eerst het slechte nieuws. Eigenaars van een PlayStation 4 of Xbox One zullen iets langer geduld moeten hebben om hun toverkunsten te showen. Zij kunnen op 4 april 2023 aan de slag met Hogwarts Legacy.

Het geduld van mensen die een Nintendo Switch bezitten wordt pas echt op de proef gesteld want zij zullen pas midden in de zomer, op 25 juli 2023, kunnen genieten van de game.

Om af te sluiten het goede nieuws. De poorten van Zweinstein zullen, voor gamers met een PlayStation 5, Xbox Series X/S of PC, geopend worden op 10 februari 2023.

Mensen die een pre-order geplaatst hebben voor de Digital Deluxe Edition van de game zullen Hogwarts Legacy 72 uur op voorhand kunnen spelen.

Voor een overzicht van de FAQ kan je hier terecht.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”