Ontdek acht unieke nieuwe soorten met Planet Zoo: Grasslands Animal Pack

Dierenverzorgers kunnen vandaag een grote verscheidenheid aan soorten uit weelderige weiden en uitgestrekte vlakten verwelkomen met de lancering van Planet Zoo: Grasslands Animal Pack.

Deze diersoorten zijn het negenbandgordeldier, de manenwolf, de emoe, de karakaal, de wallaby met de rode hals, de gestreepte hyena en de blauwe gnoe. Gegarandeerd fascinerende nieuwe bewoners voor elke dierentuin en natuurlijk publiekstrekkers

Een verbluffende selectie van vijf levendige vlindersoorten kan ook worden toegevoegd aan de Walkthrough Exhibit van spelers, waarmee Planet Zoo de allereerste interspecies-compatibele tentoonstellingsdieren vertegenwoordigt.

Daarnaast kunnen spelers hun dierentuinmanagementvaardigheden testen met een gloednieuw Career Mode-scenario dat zich afspeelt in de schilderachtige graslanden van Argentinië.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)