fbpx

Beleef een avond vol magie tijdens tweede gameplay showcase van Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

Vorige maand, op 11 november, gunde Avalanche Studios ons al een eerste blik van Hogwarts Legacy tijdens een eerste showcase. Vanavond is het opnieuw van dat!

Hogwarts Legacy moet zowat de grootste aankondiging zijn van 2023. De lat ligt dus enorm hoog bij de Zweedse ontwikkelaar om er een waar kunstwerk van te maken.

Tijdens de eerste showcase zagen we vooral de binnenkant van Zweinstein Hogeschool waaronder de ‘common rooms’ van de verschillende afdelingen.

Chandler Wood (Community Manager bij WB Games/Avalanche) zei tijdens de eerste showcase, op het moment dat je Zweinstein achter je hebt en van een prachtig uitzicht geniet, de volgende woorden.

But yeah, just heading out here again to show you like, from Hogwarts to the world beyond Hogwarts. This is not somewhere where we’re going today, but we will definitely be taking you in the future.”

Hopelijk heeft Chandler zijn woord gehouden en krijgen we meer te zien van de wereld buiten Zweinstein. De showcase kan je vanaf 19u00 volgen via het Twitch kanaal van Avalanche Software en het officiële YouTube-kanaal van Hogwarts Legacy.   

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: