Nieuwe Gigantosaurus: Dino Kart gameplay trailer

Op zoek naar een leuke titel voor je gamende kinderen of neefjes? Dan is Gigantosaurus: Dino Kart misschien de game waar je naar op zoek bent. Het hoeft immers niet altijd Fortnite te zijn toch?

In Gigantosaurus: Dino Kart kunnen fans spelen als acht verschillende personages en doorheen vijftien circuits vol obstakels scheuren die zich op meerdere locaties in Cretacia bevinden.

Verzamel vaardigheden gaandeweg die je zullen helpen tijdens het racen en nog belangrijker om het tegen de stoerste dino van allemaal op te nemen; Gigantosaurus.

Gigantosaurus: Dino Kart is gebaseerd op Gigantosaurus, een van ‘s werelds bekendste kinderanimatieseries op Netflix en Disney Plus.

Gigantosaurus: Dino Kart verschijnt op 17 februari 2023 op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)