Vault of the Incarnates Raid & Seizoen 1 – WoW: Dragonflight zijn nu live

World of Warcraft-spelers hebben weer iets om hun tanden in te zetten. Ze worden immers geconfronteerd met een nieuwe bedreiging: Primalistische troepen onder leiding van Raszageth the Storm-Eater die in zijn gebroken bij de Vault of the Incarnates. Een nieuwe 8-boss raid is nu live en onderdeel van Dragonflight Seizoen 1.

De nieuwe raid is vanaf het begin beschikbaar in moeilijkheidsgraden mythic, heroic en normal – een primeur voor raiders sinds de introductie van de mythic difficulty. Samen met de nieuwe raid kunnen spelers aan de gang met een nieuwe rotatie van Mythic+ dungeons en een nieuw seizoen van PVP met nieuwe beloningen.
 
De hoogtepunten van Seizoen 1 zijn als volgt:

Mythic+ Seizoen 1 Dungeon Rotatie:

 • Ruby Life Pools
 • The Nokhud Offensive
 • The Azure Vault
 • Algeth’ar Academy
 • Halls of Valor (Legion-uitbreidingspakket)
 • Court of Stars (Legion-uitbreidingspakket)
 • Shadowmoon Burial Grounds (Warlords of Draenor-uitbreidingspakket)
 • Temple of the Jade Serpent (Mists of Pandaria-uitbreidingspakket)

Nieuw Mythic+ Affix: Thundering:

 • Vijanden hebben 5% meer gezondheid. Tijdens gevechten worden spelers periodiek overladen met de oerkracht van Raszageths oneindige storm. Deze kracht brengt een groot risico met zich mee, en als je het niet snel ontlaadt kan dat verbluffende gevolgen hebben.

Vier nieuwe wereldbazen:
Elke nieuwe baas zal wekelijks verschijnen in de volgende volgorde:

 • Basrikron, the Shale Wing
 • Bazual, the Dreaded Flame
 • Liskanoth, the Futurebane
 • Strunraan, the Sky’s Misery

Inspiration Catalyst binnenkort beschikbaar

 • Geïnspireerd op de Creation Catalyst van Shadowlands, de Inspiration Catalyst, die later in Seizoen 1 beschikbaar komt, kunnen non-tier set pieces van het juiste slot worden veranderd in een nieuwe tier set piece van hetzelfde niveau.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)