fbpx

Officiële Spider-Man: Across the Spider-Verse trailer

Marvel-fans en in het bijzonder die van de sympathieke superheld uit de buurt, genaamd Spider-Man, hebben er weer eentje om naar uit te kijken, namelijk Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Vier jaar na Spider-Man: Into the Spider-Verse is Miles Morales terug en redt hij het multiversum met alle andere incarnaties van de superheld in het langverwachte vervolg, Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d