Is aankondiging Marvel’s Spider-Man 2 nabij?

Nu Miles Morales ook op pc beschikbaar is, is het nog steeds wachten op Marvel’s Spider-Man 2. Zit de kans erin dat de officiële aankondiging nabij is?

Marvel’s Spider-Man 2’s officiële PlayStation Store pagina WAS namelijk beschikbaar en je KON de game daar ook al wish listen. Ondertussen is de pagina weer offline.

De pagina onthulde niets nieuws over het spel, maar ging deze nu al dan niet per ongeluk online? Insomniac Games’ Community Director vertelde fans op Twitter om het spel toe te voegen aan hun verlanglijstje.

Voor sommigen een reden om aan te nemen dat we binnenkort, misschien als kerstgeschenk, de officiële aankondiging mogen verwachten. Of niet?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Is aankondiging Marvel’s Spider-Man 2 nabij?'

Reacties zijn gesloten.