The Mandalorian en Grogu keren op 1 maart 2023 terug

The Mandalorian

Nu Andor er helemaal opzit en Boba Fett met pensioen is (hopen we) is het tijd om uit te kijken naar de terugkeer van The Mandalorian. En dat is niet zo heel lang meer…

Disney Plus heeft namelijk laten weten dat het derde seizoen van The Mandalorian vanaf 1 maart 2023 te zien zal zijn op, juist, Disney Plus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)