Goat Simulator 3’s gratis kerstupdate nu beschikbaar

Ontwikkelaar Coffee Stain laat weten dat de kerstupdate voor Goat Simulator 3 nu beschikbaar is op PC, Xbox en PlayStation.

Deze gratis update voegt tal van feestelijke voorwerpen toe waarmee spelers vernielingen kunnen aanrichten om ervoor te zorgen dat “geen enkele NPC een stille nacht heeft”, waaronder de Lucia-kroon, de Elfenhoed en het Lichtmachinegeweer.

En dat is nog maar een tipje van de sluier want hoor ik daar ergens “All I want for Christmas…”?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)