fbpx

Focus Entertainment en Don’t Nod onthullen hun ambitieuze Actie-RPG Banishers: Ghosts of New Eden

Na het succes van Vampyr, een titel waar ik persoonlijk veel van genoten heb, slaan beide partijen opnieuw de handen in mekaar voor een nieuw project.

Beleef een krachtig en intiem verhaal in deze Action-RPG, waarbij je speelt als twee bekwame spokenjagers en geliefden, die voor onmogelijke keuzes komen te staan en de dramatische gevolgen daarvan voor de levenden… en de doden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: