EA Originals label kondigt Immortals of Aveum aan

Op de Game Awards onthulde Ascendant Studios een samenwerking met EA Originals om Immortals of Aveum uit te brengen, een baanbrekende nieuwe single player, first-person magic shooter.

Immortals of Aveum speelt zich af in een origineel fantasie-universum en levert levensechte, filmische actie.

De game komt in 2023 uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. De eerste titel van Ascendant Studios is een nieuwe IP die wordt ontwikkeld door veteranen achter games als Dead Space, Call of Duty, BioShock en Halo.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)