Vandaag start de gesloten beta voor The Division Resurgence

Tom Clancy’s The Division is een reeks van Ubisoft dat ik met veel plezier heb gespeeld op console. Er is nu een nieuwe game van deze franchise op komst, deze keer voor de mobiele telefoon. The Division Resurgence kan je vanaf vandaag in gesloten beta spelen.

Eerlijk gezegd twijfel ik of dit goed gaat uitpakken op een mobiel, maar je weet nooit hoe dit soort taferelen kunnen uitdraaien. In elk geval kunnen vanaf vandaag tot en met 22 december heel wat spelers uitgebreid aan de slag met Tom Clancy’s The Division Resurgence.

Wie in het bezit is van een Android toestel en zin heeft om deze game een kans te geven, kan zich hier nog aanmelden voor de gesloten beta. Hier alvast een opsomming wat men kan verwachten van de gesloten beta:

  • Zeven hoofdmissies
  • Twaalf zijmissies
  • Drie classes om mee te spelen + vanaf level 15 een vierde
  • Vier verschillende open wereld activiteiten
  • Dagelijkse en wekelijkse opdrachten
  • Dark Zone
  • Conflict modus op één map

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.