fbpx

Bekijk eerste beelden van The Legend of Vox Machina seizoen 2

Seizoen 1 van Critical Role’s The Legend of Vox Machina op Amazon Prime Video vond ik geweldig. Ik ben dan ook enthousiast dat we vanaf januari 2023 terug kunnen genieten van deze bende.

Het eerste seizoen kunnen we min of meer beschouwen als een kennismaking van de personages. Vox Machina was een bende ongeregelde figuren die op het einde van het seizoen meer en meer als hechte groep fungeerde.

Echter krijgen ze op het einde iets voorgeschoteld, waar ze liever niet mee in contact komen, namelijk draken. Emon de stad waar onze helden op dat moment vertoeven is in gevaar. Het wordt snel duidelijk dat net zoals in Dungeons & Dragons, de draken niet te onderschatten zijn. Dat krijgen we ook te zien in de eerste beelden van het tweede seizoen van The Legend of Vox Machina, dat dus vanaf januari 2023 te bekijken valt op Amazon Prime Video.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: