Netflix trakteert ons op trailer voor Alice in Borderland: Season 2

Ik heb een tijdje bij Netflix, sinds Squid Game, enkel Koreaanse en Japanse series bekeken. En straf, het waren allemaal toppers. Ook Alice in Borderland hoorde daarbij. Binnenkort is het tijd voor het tweede seizoen, en ik ben benieuwd.

Arisu (Kento Yamazaki) en Usagi (Tao Tsuchiya) proberen de mysteries van Borderland te ontrafelen om terug te keren naar de echte wereld.

Op een plek waarvan ze denken dat het de sleutel is tot het ontrafelen van deze mysteries, ontmoeten ze bondgenoten, vijanden en het meesterbrein achter alle spellen.

Arisu en de anderen nemen het op tegen spellen van een omvang en moeilijkheidsgraad die het eerste seizoen overtreffen. De resterende spellen zijn alleen de Jack, Queen en King kaarten, maar zullen ze in staat zijn om ze allemaal te verzamelen en terug te keren naar de echte wereld?

Snel het eerste seizoen checken als je interesse hebt dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)