Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 47 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ik heb een hele drukke week achter de rug op het werk dus dit weekend mag, sorry moet, er gegamed worden. Zo wil ik om te beginnen al zeker de start van het nieuwe seizoen van Fortnite niet missen. Daarnaast nog die laatste opdracht afwerken in Evil West en een nachtje doorbrengen in het horrorhotel van The Devil In Me. Een mens moet immers ergens slapen in het weekend.

Qua series, hoe kan het ook anders, heb ik geen enkele keuze: het moet en zal de nieuwste hype op Netflix worden, namelijk Wednesday! Als heel de wereld er gek op is, dan wil ik wel eens zien waarom dat is.


MrRolfson

Dit weekend trek ik er samen met mijn kinderen op uit. Zaterdag gaan we naar het Winter Feelings-event in Toverland. Het is de eerste keer dat het park tijdens de winter volledig open is, dus ik ben razend benieuwd wat ze daar in Sevenum opgebouwd hebben.

’s Avonds ga ik waarschijnlijk met m’n zoon er ook nog even op uit op het Fortnite-eiland om het einde van Chapter 3 live mee te maken. Benieuwd wat Epic Games voor ons in petto heeft!


RoMa

Het is niet het best bewaarde geheim dat ik nogal hyped ben voor The Callisto Protocol. Vandaag is het eindelijk zo ver: de nieuwe survival horror van het briljante brein van Glen Schofield is geland! Tijd om opnieuw hard te gaan in de ruimte. Mijn bevindingen lezen jullie spoedig op deze website.

Op black friday ben ik nogal hard gegaan qua videogames en dus kan ik nu kiezen tussen heel wat afgeprijsde tussendoortjes. Begin ik met Jurassic World: Evolution 2, Session: Skate Sim of Two Point Campus? Of toch maar F1 Manager 22? Misschien wel allemaal.

Op Netflix heb ik de 12 seizoenen van Archer zonet allemaal achter de rug, nét nu seizoen 13 dropt. Wie van hilarisch misplaatste, donkere comedy en espionage houdt: niet twijfelen!


Jim

Het is weer vrijdag en dan pak ik mijn virtuele koffers naar Tsushima. Gaming is art en Ghost of Tsushima kan voor deze drie woorden zeker een referentie zijn. Niet enkel grafisch is het genieten wanneer ik mijn console opstart, ook de personages en het verhaal weten mij telkens maal te bekoren.

Van de uitgestrekte velden in Japan trekken we naar het front. Zaterdagavond knallen we op Modern Warfare II om zoveel mogelijk camos en tiers van de Battle Pass vrij te spelen.

De Halloweenvibe blijft altijd nog wat aan mij plakken en daarom is de suggestie van MrRolfson in de podcast ideaal om het weekend mee af te sluiten. Wednesday, gespeeld door Jenna Ortega, krijgt haar eigen reeks als dochter van Mr. en Mrs. Adams. Ik ben alvast zeer benieuwd naar deze horror-komedie serie!


High_LordWolnir

Ook ik verlaat dit weekend moeder aarde om te vertoeven op Jupiter. Of het daar gezellig gaat zijn, durf ik ten zeerste te betwijfelen. Ik heb het dan natuurlijk over The Callisto Protocol, een game die al zeer lang op mijn lijstje staat. Hopelijk lost de game mijn torenhoge verwachtingen in zodat het jaar 2022 met een knaller afgesloten kan worden.

Verder staat er dit weekend een nieuw chapter op het programma in Fortnite. Tussendoor maak ik zeker wat tijd vrij om eens te gaan piepen en mijn eerste tiers in de battle pass te verwerven.

Over een battle pass gesproken, in Call of Duty: Modern Warfare II heb ik reeds 70% van de battle pass behaald. Dat wilt niet zeggen dat ik de game dit weekend links zal laten liggen. Op naar de 100%!


auron_sagara

Dit weekend trek ik mijn jas der nostalgie aan, want ben volop met de review bezig van Crisis Core Final Fantasy VII Reunion. De review komt gegarandeerd op de website alvorens de game in de winkel ligt.

Voor de rest zal ik mijn tijd wederom moeten verdelen onder de multiplayer shooters zoals Fortnite, Call of Duty MW2 en Rainbow Six Siege is ook weer een grote kanshebber.

Qua series ben ik met het vrouwtje volop bezig met het allerlaatste seizoen van The Walking Dead. Enorm benieuwd hoe deze serie tot zijn eind gaat komen.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.