fbpx

Pokémon Scarlet en Violet krijgen eerste update

In onze review van Pokémon Scarlet konden jullie reeds lezen dat de game geteisterd wordt door verschillende technische mankementen. Gaande van vervelende frame drops tot serieuze game breaking-problemen bij de Elite Four. Met patch 1.1.0 probeert Nintendo de eerste problemen bij de horens te vatten. De patch is vanaf vandaag beschikbaar.

De kritiek aan de deur van Nintendo en Game Freak heeft duidelijk zijn impact gehad. Zo liet Nintendo het volgende weten:

“We are aware that players may encounter issues that affect the games’ performance,” Nintendo said. “Our goal is always to give players a positive experience with our games, and we apologize for the inconvenience. We take the feedback from players seriously and are working on improvements to the games.”

Nintendo

Samen met enkele bugfixes werd tevens ook Season 1 van de Ranked Battles van start geknald. De patch zou naar verluid wel degelijk enkele problemen oplossen, al zou de algemene performance van de game nog steeds niet top zijn. Samen met de patch werd ook een event gelanceerd waarbij je een Tera Charizard kan vangen. De Tera Raid van maar liefst 7 sterren is niet voor doetjes; dus bereid je alvast voor op heel wat gevuurspuw.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: