Ontwikkelaars van Battlefield 2042 onthullen de content voor volgend jaar

Of Battlefield 2042 ook volgend jaar op de nodige updates en extra content kan rekenen? Absoluut! Vandaag hebben EA en DICE bekendgemaakt wat we zoal mogen verwachten voor hun online shooter.

Hun Battlefield Briefing biedt een overzicht van de updates die tijdens Season 3 beschikbaar komen, waaronder langverwachte toevoeging van klassen en vernieuwingen aan de maps Manifest en Breakaway.

Daarnaast bevat het blogbericht details over de content van Season 4 en de bevestiging dat ook Season 5 in 2023 wordt uitgebracht. Season 4 en 5 bevatten beide een nieuwe Specialist, map, Battle Pass en nog veel meer. Het team geeft een tipje van de sluier door in het blogbericht te melden dat de map van Season 5 voor het laatst in actie kwam tijdens het Battlefield 4-tijdperk.

Ter herinnering: gedurende de maand december kunnen nieuwe spelers Season 3 en de rest van Battlefield 2042 tijdelijk gratis uitproberen. Spelers kunnen vanaf vandaag op Xbox en pc via Steam de vele seizoenen aan verbeteringen en content gratis ervaren. PlayStation-spelers krijgen later in de maand gratis toegang tot de game. Meer informatie is te vinden op de officiële website van EA. De belangrijkste data zijn:

  • Xbox: Download en speel gratis van 1 december 21:01 uur tot 5 december 08:59 uur
  • Steam: Download en speel gratis van 1 december 19:00 uur tot 5 december 19:00 uur.
  • PlayStation: Download en speel gratis van 16 december 17:00 uur tot 23 december 17:00 uur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)