Eerste Early Access update voor survival game Stranded: Alien Dawn is nu beschikbaar

Stranded Alien Dawn

In zijn Early Access preview liet onze Lazlo verstaan dat Stranded: Alien Dawn een titel is die heel wat potentieel in zich heeft. Vandaag komen daar met de eerste grote update wat extra argumenten bij.

Vanaf vandaag kunnen spelers de prachtige maar meedogenloze nieuwe biome Desertum verkennen. Met zijn eigen unieke uitdagingen en levendige inheemse flora en fauna kunnen survival-experten in spe hun vaardigheden op de proef stellen.

Een nieuwe overlevende, Sora Satoh, zal zich ook bewijzen als een complementair lid van elke groep in het moeras dankzij haar verbeterde gevechtsvaardigheden en haar vermogen om extreme temperaturen te weerstaan.

Bovendien brengen drie nieuwe manen, Jason, Nyx en Chaos, elk hun invloed op de gameplay gebeurtenissen met zich mee, terwijl twee nieuwe moeilijkheidsgraden zelfs de meest ervaren spelers voor een uitdaging zullen stellen.

Check de game op Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)