Two Point Campus: Space Academy aangekondigd

Two Point Studios Limited en SEGA onthullen Two Point Campus: Space Academy, de eerste grote DLC voor de schoolmanagementgame, die op 6 december verschijnt op de PC, PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Space Academy komt met een heleboel nieuwe functies, waaronder drie campuslocaties, zes studentenarchetypes om aan boord te verwelkomen, zes verre cursussen en klaslokalen, en nog veel meer.

Spelers beginnen hun buitenaardse avonturen in Universe City, waar ze het ter ziele gegane ruimtevaartprogramma van Two Point County herbouwen om het zijn oude glorie terug te geven. Ze hebben je hulp nodig bij de frontlinies van galactische verdediging, interdimensionale diplomatie en het voorbereiden van de County op het buitenlandse leven. Space Academy bevat ook de eerste campus van Two Point buiten het district. Je neemt je basis op een verdacht cheesy asteroïde en plundert er de natuurlijke rijkdommen.

Nieuwe klaslokalen zoals de Command Room geven je leerlingen het vertrouwen om phasers op verdoving te zetten, terwijl de Battle Space het vuur aan de schenen legt en leerlingen laat vechten met energiestokken. Je zult talent van wereldklasse moeten aantrekken om je campus niet alleen te vullen met ontluikende astronauten en ruimteridders, maar ook met buitenaardse studenten met een dorst naar de verboden kennis van het heelal… zoals hoe Cheesy Gubbins worden gemaakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)