Land op Atoma in de launch trailer van Warhammer 40K: Darktide

Geraak er maar aan uit aan al die games in de Warhammer franchise. Vandaag is daar nog één bijgekomen en het verhaal zal zich, volgens de launch trailer, afspelen op de planeet Atoma.

Atoma was ooit een welvarende planeet met veel industrie maar daar kwam verandering in toen de ‘Heretics’ binnenvielen.

Ga met jouw team van vier in co-op en probeer de orde te herstellen op deze verwoeste planeet door zoveel mogelijk van Scabs, Dregs, Terrors en andere wezens van ‘The Forces of Chaos’ af te slachten.

De gameplay geeft me enorme Killing Floor vibes. Verwacht je dus aan serieus wat uren meppen en schieten doorheen hordes van deze mormels in een zeer donkere en grauwe sfeer.

De first-person shooter is vanaf vandaag beschikbaar op PC en zal later nog op Xbox Series X/S verschijnen. Wanneer dit zal zijn is nog niet duidelijk.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”