WEDSTRIJD | Dragon Ball: The Breakers (PS4)

Dragon Ball The Breakers Wedstrijd Pragalicious

DRAGON BALL: THE BREAKERS is een asymmetrische online actiegame waarin een groep van 7 gewone burgers de Raider (een klassieke DRAGON BALL-tegenstander zoals Cell, Frieza en Buu) probeert te overleven, die ze zal opjagen en tijdens het spel tot een onstuitbare kracht zal evolueren.

Ontsnappen wordt niet gemakkelijk!


Dankzij Bandai Namco mogen we twee exemplaren weggeven van de PlayStation 4-versie van Dragon Ball: The Breakers.

Het enige wat je hoeft te doen is te antwoorden op de wedstrijdvraag in het formulier hieronder en je vingers kruisen. Tip: check zeker ons YouTube-kanaal.

Zorg dat je ons volgt via onze sociale mediakanalen, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws én zit je op de eerste rij wanneer er nieuwe wedstrijden zijn!

De wedstrijd loopt tot en met 04/12/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.