Oddballers is verkrijgbaar vanaf 26 januari

Oddballers, de hilarisch charmante en totaal gestoorde multiplayer partygame, is vanaf 26 januari 2023 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc, via Ubisoft Connect en de Epic Games Store. Ook is de game backwards compatible voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Oddballers is een totaal geschifte partygame voor meerdere spelers waarin iedere ronde een nieuw, maf potje trefbal is. Ontwijk, blokkeer en gooi wat je pakken kunt naar het gezicht van je maten of gebruik de omgeving om andere spelers uit te schakelen.

Elke arena heeft zijn eigen regels en chaotische minigames waarin alles mogelijk is. Ga de uitdaging aan met maximaal 4 spelers lokaal of speel online tegen 5 anderen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)