Pragalicious Podcast #045 | De kracht van golden oldies, de PS5 in een Honda en het godvergeten Wilde Westen

In deze episode bespreken Praga, MrRolfson en RoMa het aanhoudende succes van het acht jaar oude Rainbow Six: Siege. Wat zijn hun favoriete “oudere” games die ze nog steeds frequent spelen?

Ook gaat het over de grootse plannen van Sony, Honda en Amazon en de schaamrode wangen van Dead Island 2. Verder praten we over geiten, brugjes, nonkel Jeanke, Pimp My Ride en de WiFi-telefèric.


01:00 – Sony en Honda willen PS5-consoles inbouwen in elektrische wagen. Lijkt dit ons cool?
07:02 – Dead Island 2 wordt wéér maar eens uitgesteld en maakt zichzelf wat belachelijk. Hebben we nog vertrouwen in deze release?
13:32 – Amazon wil jaarlijks 15 bioscoopfilms maken. Is dit een goede zet?
18:34 – Rainbow Six: Siege is na 8 jaar nog steeds hyper populair. Wat is het geheime ingrediënt om te overleven als game? Welke oudere games speelt de crew na al die jaren nog steeds frequent?
31:35 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.