Gameplay trailer voor nieuwe Overwatch 2 hero tank Ramattra

Binnenkort krijgen Overwatch 2-spelers die graag als tank spelen er een nieuwe tank bij, namelijk Ramattra. In deze gameplay trailer ontdekken we diens skills.

Ramattra maakt zijn intrede bij de start van Season 2 op 6 december. Heb je een battle pass dan is hij meteen speelbaar. Heb je die niet dan moet je ook nu weer grinden tot level 55 om er mee aan de slag te kunnen gaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)