Steam noteerde dit weekend recordaantal spelers

Steam

Speelde je gisteren, zondag 27 november, rond 15u00 een game via Steam? Dan mag je even fier op je borst kloppen, want je hebt zo bijgedragen aan een nieuw record!

Steam noteerde op zondag 27 november omstreeks 15u00 namelijk een nieuw record aan gelijktijdige spelers. Net geen 32 miljoen gamers speelden op hetzelfde moment een game op pc of via hun Steam Deck.

Het ging om 31.955.907 gamers om precies te zijn en dat is een waanzinnig cijfer. Al is het niet geheel onlogisch dat net nu een nieuw record wordt gemeten. In de USA is het Thanksgiving waardoor héél veel mensen van een verlengd weekend genieten.

Hoe dan ook ziet het er naar uit dat we binnenkort écht wel de kaap van 32 miljoen gamers zullen ronden. Het is afwachten wanneer het nieuwe recordaantal gemeten wordt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.