Star Wars Squadrons is gratis om te houden in de Epic Games Store

Goed nieuws voor de fans van Star Wars en zeker Star Wars games. Er valt er namelijk eentje gratis te scoren, en die je bovendien mag houden.

We hebben het dan over de space combat game Star Wars Squadrons, een titel die je letterlijk achter de knuppel van die übercoole en iconische Star Wars ruimtetuigen plaatst.

Als je dus, net als ik, ooit eens in een X-wing wil kruipen, en besturen, dan is Star Wars Squadrons helemaal je ding. Liever een Tie Fighter? Dat kan! Maar dan knal ik je wel uit de ruimte naar het ruimtecontainerpark…

Surf dus snel naar de Epic Games Store en haal Star Wars Squadrons gratis binnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)