Fall Guys doet het met Street Fighter

Fall Guys Street Fighter

In de free-to-play game Fall Guys zijn er weer nieuwe skins te vinden van een populaire gamereeks. Eerder waren er al skins terug te vinden van Halo en Sonic.

Nu is het de beurt aan Street Fighter om een Fall Guys makeover te krijgen. In de in-game winkel zijn vanaf nu drie verschillende skins terug te vinden van de meest iconische Street Fighter 2-personages: Ryu, Cammy en Akuma.

Als je beslist om je virtuele Fall Guys-muntjes in te ruilen voor deze coole skins, krijg je er meteen ook enkele specifieke emotes en stemmen bij die gebaseerd zijn op de personages. 

Fall Guys is gratis beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.