fbpx

Niet ondenkbaar dat Gran Turismo 7 naar pc komt

Gran Turismo 7

Er verschenen reeds heel wat steengoede pc-ports van PlayStation exclusives. Maar er is er nog altijd eentje die ontbreekt, en dat eentje is Gran Turismo 7. Hoe ziet dat met die pc-versie?

Wel het is niet ondenkbaar dat Gran Turismo 7 naar pc komt. Dat liet Kazunori Yamauchi, hoofd van de Gran Turismo-reeks toch verstaan in een babbel die hij had met GTPlanet. Toen hem de vraag gesteld werd antwoordde hij:

Ja, ik denk het wel,” antwoordde Yamauchi. “Gran Turismo is een zeer fijn afgestemde titel,” legde Yamauchi uit. “Er zijn niet veel platforms die het spel in 4K/60p kunnen draaien. Het is geen erg gemakkelijk onderwerp, maar we zijn het natuurlijk aan het onderzoeken en overwegen.

De vraag van vandaag is natuurlijk als Polyphony Digital besluit om een pc-versie te maken van hun succesvolle reeks, wanneer komt die dan naar pc? Dat zal nog niet voor meteen zijn denken wij dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d